The Treehouse Project

Year

2019

Budget

$500k

Share

Out in Currumbin Valley lays the tropical oasis ‘The Treehouse’. Built on a slope, this secondary dwelling is surrounded by lush greenery making it the perfect tranquil retreat. It features a void over the open plan living space that opens and connects effortlessly to the wrap around deck and spectacular Gold Coast views. Our client found stunning vintage pendants and stained glass from a nearby Spanish villa going under renovation! We reworked the gorgeous pieces to fit the eclectic aesthetic of our client and we just love the results!

Here is what our clients had to say…

“It was our absolute pleasure to engage the dynamic Davey Constructions team to build our unique, tranquil & luxurious little ‘Tree-house’. Jared and Sarah were amazing to collaborate with, always professional, adaptable, dependable and creative. They were intuitive and responsive to our vision, creating a special sanctuary within the tropical garden to optimise the valley and ocean views on what was a very challenging, sloping site. 

Jared and his crew were exceptional, going above and beyond to exceed our brief and expectations. We couldn’t recommend Davey Constructions highly enough!”

– Damian, Deb & Lauren Kelly

Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project
Treehouse Project